Cyclone

Welcome to Cyclone Forum , it's made by Gabriel Lee( Admin), You can discuss anythng here just please follow the rules !!
欢迎来到Cyclone论坛,在这里你可以讨论任何东西!

For the new ones , please visit the Cyclone Newbie Area
如果你是新来的,请先参观一下新人区

PLEASE INVITE ALL YOUR FRIENDS TO JOIN US!!!
请邀请你们的朋友来玩~!!

What's a Forum?
A Forum is a place that you could post a topic or you could reply a topic and discuss with all the members here .

Notice: You could only post a topic/reply a topic of our members IF you are our members , SO..What u waiting for? REGISTER!!!

Join the forum, it's quick and easy

Cyclone

Welcome to Cyclone Forum , it's made by Gabriel Lee( Admin), You can discuss anythng here just please follow the rules !!
欢迎来到Cyclone论坛,在这里你可以讨论任何东西!

For the new ones , please visit the Cyclone Newbie Area
如果你是新来的,请先参观一下新人区

PLEASE INVITE ALL YOUR FRIENDS TO JOIN US!!!
请邀请你们的朋友来玩~!!

What's a Forum?
A Forum is a place that you could post a topic or you could reply a topic and discuss with all the members here .

Notice: You could only post a topic/reply a topic of our members IF you are our members , SO..What u waiting for? REGISTER!!!

Cyclone

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[大马版]在学校看A片被抓到的答辭 See how Malay Answer When get caught while watching AV

Admin
    Admin
    Admin

AdminAdmin
    文章數 : 776
    绿豆 : 1530
    注冊日期 : 2010-08-04
    年齡 : 31
    來自 : Penang
    威望 : 4

[大马版]在学校看A片被抓到的答辭 See how Malay Answer When get caught while watching AV Empty [大马版]在学校看A片被抓到的答辭 See how Malay Answer When get caught while watching AV

Post by Admin 19/11/10, 01:31 am

被老师抓到看A片,学生的回答太劲爆啦!

最拍馬屁的回答 : Cikgu! saya tadi cari lu manyak lama ooo…mali sama-sama tengok!

最直接的回答:lama tak tengok loo…hari ini mau syok syok punya…

最好學的回答 :Tadi cikgu ajar Bio di kelas saya tak faham ma…sekarang cari bahan rujuk tengok saja…

最可靠的回答 :Orang kata cetak rompak punya DVD semua kualiti manyak teruk…saya testing tengok…memang
    macam tahi!!

最無辜的回答 : Saya pun tak tau punya…saya ingat ini DVD belajar Bahasa Jepun punya.tengok dia nampak
    macam cikgu bahasa jepun ma…

最可恥的回答 :tadi makan di kantin, itu tauke kasi saya punya..katanya semalam dia dan isteri punya Special
    Edition wo…kawan saya ma…

最爽快的回答 :Aiyoo…lain hari saya pun perlu buat punya la…sekarang tengok dulu bagaimana buat ma…

最現代的回答 :Sekarang era globalisation loo…kena tengok orang Barat punya style sikit…baru boleh IN ma…

最NB的回答 : Cikgu manyak OUT la…ini pun panggil DVD lucah a?? kelas 3 saja…besok saya bawa Kelas 5 punya
    kasi lu tengok..

最可笑的回答 : Saya buka kasi cikgu tengok punya…

最無知的回答: Cikgu…lu dan isteri lu tau guna style ini ka???

最**的回答 : Ini hadiah Valentine daripada girlfren saya la…dia mau saya esok buat dengan dia…

最滑頭的回答 : Tadi cikgu suruh kami tulis karangan “erasaan selepas menonton wayang lucah”…saya sedang
    buat homework…

最慈悲的回答 : saya nampak itu jual VCD punya uncle manyak kasihan…tarak bisnes…saya beli 5 keping tolong
    dia looo…

最聰明的回答 : Lu kasi saya satu alasan apasal saya tak boleh tengok dulu!!!

最精彩的回答oo…rupa-rupanya make love macam ini punya oo…baru tau

最廣告的回答 : aiyoo…satu dunia punya orang pun ada tengok la…

最狡詐的回答 : Cikgu, ini DVD u punya!! apasal u taruh di bag saya!!???

最猛男的回答 : Ini baru first time saya tengok…tak ada apa-apa FEEL pun…cheh…cheap!

最無聊的回答 :Kawan saya kata tengok DVD lucah boleh sembuh selesema…AH–Chooo!

最具哲理的回答: ini bukan lucah…Ini SENI! I am an Artist!!

最无礼的回答:CIkgu…saya mau tengok…boleh tolong beli Pepsi di kantin a???

最猛的回答: Cikgu,.,,,itu orang nampak macam lu .tapi itu perempuan macam bukan isteri lu wooo….

Current date/time is 23/11/24, 11:30 pm